25 jaar Kruidvat

Doeltreffende communicatie

Voor dit feest weer er in de Vlaamse Ardennen een theaterfilm gemaakt, waarbij de elfjes ontwaken in de prachtige natuur en de ‘lord’ (de CEO) iedereen oproept om te feesten in Kruidvatland.

Deze film werd via intranet en website aan de medewerkers getoond, en al snel werd er veel gesproken op de werkvloer over het feest en stroomden de inschrijvingen binnen.

In latere communicatie werd er dan nog toe line up bekendgemaakt en schreven de laatste twijfelaars ook nog in. In totaal schreef 92% van de personeelsleden zich in!

Na inschrijving ontvingen de gasten dan een box thuis, met een led-armband, een Kruidvatlandtattoo, en Kruidvatlandparfum. Ook op social media leefde het event, #kruidvatland was trending bij de juiste doelgroep.

Special guests

24 bussen werden zorgvuldig op de parking van Nekkerhal geparkeerd, en de gasten stroomden binnen. Voor het gebouw stond er straatanimatie en de directie heette iedereen persoonlijk welkom.

Na een aperitief met muziek van Funcky D trok vooral het hoofdpodium de aandacht met de led-wall van 40 x 15 meter. Na het vertonen van de film, kwam de CEO, alias The Lord, op het podium, de verwondering was zeer groot bij de dames toen de Lord zich ontmaskerde en zijn korte maar zeer pakkende speech deed.

Na de speech brak het feest al zeer snel los, werd er genoten al het lekkers dat de gasten aan de gedecoreerde kraampjes konden vinden. De bars serveerden naast de traditionele dranken ook aangepaste dranken zoals ‘Strongbow on the rockx’ of ‘home made lemonade’. Voor diegene die het even wat rustiger wensten, was er de spiegeltent naast de Nekkerhal met een rustigere lounge-dj. Het feest werd mooi afgesloten met een special guest op het podium: Matteo Simoni. De dames genoten nog lang na van Kruidvatland.

  • Doelpubliek : 1400 (voornamelijk vrouwelijke) personeelsleden van Kruidvat
  • Doelstelling: Een losse avond organiseren die echt in een feest uitmondt. De nieuwe CEO leidt de feestelijkheden. Een hoge opkomst is essentieel.
  • Concept: CEO is de sprookjeslord die zijn elfjes verwent in Kruidvatland.
  • Locatie : Nekkerbox in Nekkerhal te Mechelen