Referenties

Referenties

20 jaar Kruidvat

Jochen Roef

Zaakvoerder Blinc

Newance is erin geslaagd om de essentie van onze activiteiten actiegericht te vertalen op onze site. En het resultaat is onvoorstelbaar. Prospecten bezoeken nu niet enkel onze website, ze zijn er op actief. En dat leidt tot zinvol contact met nieuwe klanten en een betere binding met bestaande klanten. Top!

Bekijk resultaten

25 jaar Kruidvat

Jelle Verdoodt

Oprichter Sportcareers

Newance gaat dieper door op de essentie van m’n website, ze durven alles kritisch te bekijken, ze gaan verder qua service. Dankzij hun met kennis onderbouwde werk heb ik nu een online communicatietool perfect in functie van mijn klanten en doelen.

Bekijk resultaten

Vip tuinfeest voor Lions Club Zottegem

Ellen Baele

Zaakvoerster Renault/ Dacia Baele

Newance weet ons te leiden doorheen de wereld van online communicatie. Stap voor stap, met in de eerste plaats het bezoekersonderzoek en in samenspraak met onze mensen werd de website opgebouwd. De mensen van Newance vullen elkaar goed aan.

Bekijk resultaten

Beurs voor bedrijf Bleijenbergh

Dirk Dewulf

Directeur NIBC Direct België

Heel snel hadden ze door wat we met ons vernieuwend concept wouden gaan doen en ook de uitvoering verliep vlot. Bovendien slagen ze erin om op het juiste moment de juiste mensen te betrekken bij het project.

Bekijk resultaten